10-05-2015

Borgerlig slingrekurs

Den 9.maj kunne man i Berlingske læse de borgerlige partiers svar på transport- og miljøministrenes udspil om en udvidelse af E45, som du kan se omtalt i indlægget herunder.

 Deres utrættelige talsmand i motorvejsspørgsmål, venstermanden Pihl-Lorentzen, glæder sig over, at socialdemokraterne nu kommer til 'fornuft' og går ind for det, som de borgerlige altid har sagt, at E45 skal udvides, hvilket er de borgerliges førsteprioritet. "Men Venstre ønsker sig også en parallelmotorvej vest for E45", tilføjer bilisternes inkarnerede fortaler.

 "En parallelmotorvej vest for E45"? Er det mon Hærvejsmotorvejen, han tænker på, eller er det den, som hans formand, Løkke, taler om, som skal gå vest om Billund? Det er nemlig ikke helt nemt at følge de borgerlige i deres slingrekurs: Snart vil de øst om Billund, snart vest om, og så vil de køre på en udvidet E45. Hvor vil de egentlig køre? Næste gang Bil-Lorentzen og vennerne suser ud ad motorvejene i deres BMW'er og Audier skal de passe på ikke at blivet stoppet af ordensmagten og bedt om at blæse i ballon; for så kan det nemlig være helt lige meget med motorveje, så hedder det toget for fremtiden.

Og så kan det jo være, at vi kan komme på talefod med dem!